doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo reageert Yolanthe op babynieuws Channah

Yolanthe is er stil van.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zo reageert Yolanthe op babynieuws Channah

We wisten allemaal dat het eraan zat te komen, en in de aflevering van vandaag is het dan zover. Channah verbreekt na zes afleveringen dan toch het stilzwijgen en vertelt tijdens het kampvuur aan Yolanthe Sneijder-Cabau in verwachting te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geshockeerd

"Vlak voordat Quentin en ik hier heen kwamen, zijn we erachter gekomen dat ik zwanger ben", begint een zichtbaar zenuwachtige Channah. "We hebben best lang getwijfeld, maar uiteindelijk toch besloten om te gaan. Maar ik wil nu toch liever naar huis, omdat ik heel graag voor mij en de kleine wil zorgen."

Yolanthe weet vervolgens even niet wat ze moet zeggen en is duidelijk in shock van het babynieuws dat Channah haar vertelt. De mommy to be vertelt vervolgens dat ze erg verdrietig is geweest, vooral omdat ze op het eiland de 'echte' Quentin heeft gezien. "Als ik dan beelden zie dat hij na drie dagen iemands borsten vast heeft, dan doet me dat toch wel heel veel pijn."

Lees ook: RTL deelt eerste beelden kampvuur met Temptations Channah

Streng toespreken

De presentatrice kan het vervolgens niet langer aanzien en besluit Channah een dikke knuffel te geven. Wel spreekt ze haar nog even streng toe. "Meisje, hoe kun je dit nou doen? Hoe kun je nou meedoen aan zo'n test? Überhaupt om hier in te stappen, ook voor hem. Dat hij niet heeft gezegd: 'Je bent zwanger, je bent mijn vrouw, je draagt mijn kind, dit gaan we gewoon niet doen'. Dit programma is allesbehalve voor een zwangere vrouw." En daar heeft Yo natuurlijk gelijk in.

In de aflevering van volgende week is te zien hoe Quentin en Channah weer met elkaar worden herenigd en wordt het stel vervangen door een nieuw koppel.

Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');