Waarom het tussen Lotte en Jarne opnieuw stukliep na Love Island

Het zat er niet in.

Een paar weken leek het erop dat Lotte en Jarne er met de prijzenpost vandoor gingen, maar net voor de grand finale verbrak het Love Island-koppel hun romance. De verschillen tussen de twee zouden te groot zijn en ook in Nederland liep het behoorlijk stroef.

Gevoelens

De twee werden net voor de finale door de andere kandidaten naar huis gestuurd, omdat een relatie tussen Lotte en Jarne niet meer aan de orde was.

Ook bij Lockdown met Goedele en Love Check-up vertelden ze allebei dat de gevoelens er nog wel waren, maar de twee bij hun besluit bleven en ze gewoon als vrienden verder zouden gaan.

Lees ook: Sebastiana haalt uit naar Love Island-vriendinnen

Terug in Nederland

Toch bleek dat niet het geval te zijn. De twee konden elkaar blijkbaar toch niet helemaal vergeten en de gevoelens bleven aanwezig. Toch kwamen de twee er al snel achter dat het ook in Nederland slash België niet ging werken.

"Jarne en ik hadden na Love Island nog even contact, maar helaas verliep dat niet zo soepel. Het is al een tijdje definitief over tussen ons. Daar hebben we allebei vrede mee. Ik krijg wel een hoop berichten van andere mannen, maar daar ga ik niet op in. Ik heb het idee dat mannen nu zenuwachtiger zijn naar mij toe. Dat vind ik wel jammer. Van mij mag het gewoon spontaan blijven.”

Het moge duidelijk zijn: drie keer scheepsrecht geldt niet voor Lotte en Jarne en dit keer is het dus echt finito tussen de twee.

Bron: Love & Reality

Laatste nieuws