Liam Hemsworth reageert op breuk met Miley Cyrus

Liam lijkt er behoorlijk mee te zitten.
Liam Hemsworth reageert op breuk met Miley Cyrus

Liam Hemsworth heeft voor het eerst gereageerd op zijn stukgelopen huwelijk met Miley Cyrus. Een dag nadat bekend werd dat de twee een punt achter hun relatie hadden gezet, werd hij gespot in Byron Bay in Australië, waar hij steun zoekt bij zijn broer Chris.

Kapot

Daily Mail Australia spotte Liam en vroeg hem naar zijn eerste reactie. "Je zult nooit begrijpen hoe dit voelt", reageerde de 29-jarige acteur kort. "Ik wil er niet over praten." Op foto's is te zien dat Liam behoorlijk kapot lijkt van de breuk. Hij loopt met een bedrukt gezicht over straat.

Lees ook: Zien: fans in de ban van 'babybuik' Miley Cyrus

Betrapt

Miley daarentegen lijkt het ondertussen een stuk minder zwaar te hebben met de breuk. Zij werd afgelopen weekend zoenend gespot met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner. De twee zijn momenteel op vakantie in Italië.

Repareren

Liam en Miley waren nog geen jaar getrouwd, maar volgens bronnen heeft de zangeres 'er keihard voor gevochten om het dit keer te laten slagen'.

"Ze nam haar toewijding tot het huwelijk heel serieus en vond het geweldig om getrouwd te zijn. Miley wilde in therapie gaan om hun huwelijk te repareren, ze wilde niets liever dan een gezonde, goede relatie hebben", aldus een bron. Diegene meldde ook dat de twee al een paar maanden uit elkaar waren voordat de breuk officieel naar buiten werd gebracht.

Bron: BuzzE, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f972145cedaa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });