Weekendtip: het Belvedere cocktailmenu in het Conservatorium hotel

Need we say more?

Lees ook

Ben je afgelopen zomer alle leuke eettentjes al afgestruind en wel weer toe aan iets nieuws? In de Brasserie van het Conservatorium hotel in Amsterdam kun je genieten van een exclusief diner mét bijpassende cocktails. Need we say more?

Culinair viergangenmenu

Het hotel is een samenwerking aangegaan met Belvedere Vodka en chefkok Schilo van Coevorden. Hij stelde een speciaal menu samen, geïnspireerd op de herkomst van de premium vodka en traditionele smaken van Polen. Schilo combineert dit in een culinair viergangenmenu én je kunt ervoor kiezen om een bijpassende cocktail te krijgen bij elk gerecht. Yay!

Voorproefje

Om je alvast een voorproefje te geven: de in hooi geroosterde tarbot met een Rabarber Sour en de Poolse pierogi gevuld met wilde Schipholgans wordt geserveerd met een Polish Martini. En hoe kan het ook anders dan dat je de avond afsluit met een espresso Martini. Tommel je cocktail partner in crime maar op, want dit wil je.

Het viergangenmenu kost 78,- euro en wil je de Belvedere Vodka cocktailpairing erbij, dan kost dat 60,- euro extra. Maar dan heb je natuurlijk ook wat. Alleen nog in de maand augustus kun je van het exclusieve menu genieten, dus wees er snel bij.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook