De laatste keer... Nadat mijn man vreemd ging

''Jankend stond ik onder de douche.''
De laatste keer... Nadat mijn man vreemd ging

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Vivian (36) is getrouwd met Bob (41). Hij had een affaire, maar ze besloten samen door te gaan. Ze hadden twee weken geleden voor het laatst sex.

Roze sjaaltje

"Natuurlijk wist ik dat Bob vreemdging. ‘Is er een ander?’ had ik een paar keer gevraagd. Wat hij uiteraard ontkende. Maar toen ontdekte ik drie maanden geleden een roze sjaaltje in de auto, na een avondje voetbal met zijn vrienden. Hij kende haar via Tinder. Ja, mijn zogenaamd keurig getrouwde man zat op Tinder. Uit nieuwsgierigheid en voor de spanning, zei Bob. En natuurlijk voor de sex. Hij was niet uit op een affaire, maar met deze vrouw klikte het blijkbaar. Zij is ook getrouwd.

Nee, hij had niet overwogen om bij me weg te gaan. Maar ik was ook niet honderd procent voldoende. En dat deed zo’n pijn. Met vriendinnen had ik het er weleens over gehad: wat doe je als hij vreemdgaat? Ik verwachtte dat dit dan eventueel tijdens een dronken avond zou gebeuren. Dat Bob bewust op zoek ging naar andere vrouwen zag ik niet aankomen. Hij had enorme spijt en smeekte me te blijven. Ik ben er nog. Vooral voor de kinderen. Bob is nu poeslief en meer thuis dan ooit. Ik weet precies waar hij is en met wie. Dus wat dat betreft ben ik wel rustig, en loopt ons leven gewoon door.''

Woede

''Behalve in bed. Ik heb vaak jankend onder de douche gestaan, uit woede en frustratie. Uit onzekerheid en angst voor de toekomst. Twee weken geleden stapte Bob de badkamer in, en hij zag dat ik stond te huilen. Hij kleedde zich uit, en hield me, ook huilend, vast. Hij zei dat ik de enige was. Dat hij zo bang was om me kwijt te raken. En we kusten, voor het eerst weer. Zijn handen gleden over me heen, over mijn lichaam, door mijn haar. En toen was er geen houden meer aan. Ik kon niet meer nadenken. En wilde vooral niet meer nadenken over die andere vrouw. Of ze mooier en lekkerder was dan ik. Ik wilde Bob alleen nog maar voelen. In me, en op me. Sindsdien is het tussen ons weer wat beter. We zijn er nog niet hoor. Maar ik voelde eindelijk weer dat hij echt van me houdt. En die sexuele bevestiging had ik echt nodig om er voorzichtig op te vertrouwen dat het weer goed zal komen tussen ons."

Tekst: Agnes Hofman Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7173d29577c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });