Fabiola spant rechtszaak aan tegen Famke Louise

De blondine is er helemaal klaar mee.

Lees ook

Dinsdagavond deelde Fabiola via Instagram het nieuws dat Famke Louise haar uit de club heeft laten zetten, omdat de zangeres daar optrad. Woedend liet Fabiola weten dat dit al de tweede keer is dat dit gebeurt. Deze keer laat de blondine het er echter niet bij zitten.

Geraakt

Fabiola vertelt aan Shownieuws dat ze bezig is met een rechtzaak. "Ik ben bezig met een rechtszaak, want je kan niet zomaar voor helemaal niks de club worden uitgezet", vertelt ze in een telefoongesprek. Het incident van dinsdag heeft haar behoorlijk geraakt. "Ik zou nooit iemand kwaad doen, echt nooit. Ik was echt in shock, ik moest bijna huilen."

Lees ook: Famke Louise laat Fabiola uit club zetten

Vriendinnen

De Temptation Island-ster onthult dat de twee niet zo lang geleden nog goede vriendinnen waren en ze niet snapt waar het gedrag van Famke vandaan komt. "Twee jaar geleden zat ze gewoon nog op mijn verjaardagsdiner, want ik ken haar nog van vroeger. Ze had mij ook uitgenodigd op haar huisfeestje, altijd gezellig."

Reden

Een reden kan volgens Fabiola zijn dat ze contact heeft met Ronnie Flex. "Ik heb gewoon nog normaal contact met Ronnie, en zij niet meer dus misschien is ze daarom boos. Het is gewoon een aardige jongen en we zien elkaar nog bij optredens. Het is een kleine wereld dus daar kom je iedereen tegen. Ik praat gewoon normaal met iedereen en heb het gezellig."

Goedmaken

Na de uitbarsting van de blondine op Instagram postte ze een quote waarin stond: 'Girls support girls'. Ze hoopt dan ook dat het tot een verzoening komt met Famke en dat de twee zangeressen binnenkort gewoon weer door één deur kunnen.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook