Kijkers Temptation Island VIPS twijfelen aan geloofwaardigheid

Hoe kon er gelijk een nieuw koppel al klaar staan?

Lees ook

Temption Islandsfans zaten gisteren met klamme handen naar de tv kijken. Je kunt het wel één van de heftigste afleveringen van het seizoen noemen. Het vertrek van Channah en Quentin sloeg in als een bom, maar door die hele situatie twijfelen veel kijkers nu aan de geloofwaardigheid van het programma.

Nieuw koppel

Channah en Quentin waren pas net vertrokken en een nieuw koppel stond al weer klaar. Best raar vinden fans, want de programmamakers zouden niet van de zwangerschap af geweten hebben. Yolanthe leek ook echt geschrokken toen ze het nieuws van Channah hoorde. Maar hoe is het nieuwe koppel daar dan zo snel gekomen?

Lees ook: Temptation VIP's Yasmin neemt wraak op Thomas

Ongeloofwaardig

Op Twitter laten mensen weten dat de geloofwaardigheid van het programma een flinke deuk heeft opgelopen. De productie van Temptation Island VIPS zou dus rekening gehouden hebben met het vertrek van een koppel, vermoeden ze. Of zouden ze het al die tijd al geweten hebben?

Of Liessinde en Orpheo als stand-by stel zijn meegevlogen, weten we niet, maar de twee moeten al in Thailand geweest zijn, vermoeden kijkers.

Beeld: Twitter, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook