Brody Jenner reageert op geflopte huwelijk met Kaitlynn Carter

Clear talk!
Brody Jenner reageert op geflopte huwelijk met Kaitlynn Carter

Begin deze maand maakte The Hills-koppel Brody Jenner en Kaitlynn Carter bekend uit elkaar te gaan. Brody reageert nu zelf op zijn 'geflopte' huwelijk en heeft dít te zeggen over het 'Kaitlynn en Miley Cyrus zoen-incident'.

Break-up

In The Hills: New Beginnings kon de kijker Brody en Kaitlynn's newly married life volgen. Na slechts een jaar 'getrouwd' te zijn geweest, gaan ze ieder nu hun eigen weg. Volgens TMZ wilde Kaitlynn een baby en legaal met Brody trouwen, maar hier zou de realityster niet geïnteresseerd in zijn geweest.

Lees ook: Miley Cyrus na breuk zoenend gespot met ander

Reactie

Op social media reageert Brody: 'Er gaat zoveel negativiteit naar een persoon om wie ik heel veel geef. Ik moet het verhaal duidelijk maken. Kaitlynn en ik zijn inmiddels zes jaar lang beste vrienden geweest, en dit zullen we altijd blijven.' Hij maakt duidelijk dat de twee uit elkaar zijn gegroeid.

Over de paparazzo zoen-foto's met Miley schrijft hij: 'Kaitlynn is een geweldig persoon. Ik respecteer haar en geef veel om haar. Ze verdient het om door te gaan met haar leven, met respect en blijdschap'.

Bron: ENews, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9afc4c92232', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });