'Nicki Minaj getrouwd met omstreden vriend'

Fans maken zich erg zorgen.
'Nicki Minaj getrouwd met omstreden vriend'

Fans zijn er zeker van: Nicki Minaj (36) is getrouwd met haar vriend Kenneth Petty (40). Niet iedereen is hier even blij mee, want Kenneth is een geregistreerde zedendelinquent.

90 dagen om te trouwen

Nicki date sinds afgelopen december met Kenneth. Fans denken dat de twee getrouwd zijn, aangezien Nicki eerder deze week op haar Queen Radio-podcast zei ze dat zij en Kenneth opnieuw een huwelijksvergunning hadden aangevraagd (nadat hun eerste was verlopen). Ze legde uit: "[We] hebben de huwelijksvergunning aangevraagd en we moesten het nog steeds ophalen en ik was op reis, dus tegen de tijd dat ik terugkwam, moesten we het opnieuw verlengen. Vanaf die tijd heb je 90 dagen om te trouwen Dat was ongeveer een week geleden, dus nu heb ik ongeveer 80 dagen."

Lees ook: Nicki Minaj reageert op vechtpartij met Cardi B

Mrs. Petty

Nu heeft Nicki haar Twitternaam verandert in 'Mrs. Petty', en fans zijn shook. Zou ze daadwerkelijk getrouwd zijn? Volgens TMZ is Kenneth een geregistreerde zedendelinquent, die bijna vier jaar in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting. Jaren nadat hij werd vrijgelaten, ging hij terug naar de gevangenis nadat hij was veroordeeld voor doodslag (eerste graad). Je begrijpt dus wel dat Nicki's fans zich zorgen maken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Barbie (@nickiminaj) op

Bron: TMZ, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72cfef04f94', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });