Win een Charlotte Tilbury lipstick t.w.v. €35

Doe mee en maak kans!

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten… We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 10x kans op een Charlotte Tilbury lipstick in de kleur Glowing Jen t.w.v. €35.

Happiness in a tube

“Lipstick is happiness in a tube!” aldus Charlotte Tilbury. Wij hadden het niet beter kunnen zeggen; je hebt nooit genoeg lipkleuren in je beauty stash.

Charlotte Tilbury's Hot Lips 2 collectie bestaat uit elf kleuren, geïnspireerd op elf iconen die een verschil in de wereld willen maken. Van Amal Clooney en J.K. Rowling tot Kylie Minogue en Alessandra Ambrosio.

De listicks komen in vijf magische cases, geïnspireerd door Charlottes universum van mode, Hollywood, Rock ‘n Roll en magie. Echte collectors items. Extra leuk: de lipticks zijn refillable. Je kunt de navullingen kopen op charlottetilbury.com.

Onze favo kleur? Glowing Jen. De flatterende nude lipstick is een eerbetoon aan Jennifer Aniston. De dreamy kleur staat iedereen en voegt net dat ene beetje kleur toe aan je gezicht.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(UnSmoaiu0V)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws