Wait, what? Fabiola de reden van breuk Ronnie Flex en Famke Louise?

Deze mysterieuze post maakt een hoop tongen los.

Lees ook

Het is geen geheim dat Fabiola Volkers en Famke Louise elkaar niet liggen. Deze keer zaait Fabiola een hoop verwarring met een mysterieuze post.

De reden

Op een inmiddels verwijderde Instagram Story viel te lezen: "Ik ben speciaal, jij net als iedereen. Kom op schatje, haat me maar. Nee, ik neem het je niet kwalijk. Ik weet, ik ben de reden waarom je vriendje je heeft verlaten." Gezien Fabiola vorige week nog woedend liet weten dat Famke haar uit een club had laten zetten, vermoeden fans dat de tekst over Famke gaat. En dat zou betekenen dat Fabiola de reden is voor haar breuk met Ronnie Flex

Lees ook: Fabiola spant rechtszaak aan tegen Famke Louise

Een hoop vragen

De ruzie werd weer aangewakkerd toen Famke Fabiola vorige week voor de tweede keer uit een club liet zetten. "Ik ben bezig met een rechtszaak, want je kan niet zomaar voor helemaal niks de club worden uitgezet", liet ze weten. "Ik zou nooit iemand kwaad doen, echt nooit. Ik was echt in shock, ik moest bijna huilen."

Al eerder gaf Fabiola aan dat ze vermoedt dat Famke boos op haar is vanwege Ronnie. "Ik heb gewoon nog normaal contact met Ronnie, en zij niet meer dus misschien is ze daarom boos. Het is gewoon een aardige jongen en we zien elkaar nog bij optredens. Het is een kleine wereld dus daar kom je iedereen tegen. Ik praat gewoon normaal met iedereen en heb het gezellig", vertelde ze.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook