Win een opblaasbaar eenhoorneiland van toppy.nl t.w.v. €199

Doe mee en maak kans
Win een opblaasbaar eenhoorneiland van toppy.nl t.w.v. €199

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je kans op een opblaasbaar eenhoorneiland van toppy.nl t.w.v. €199.

Unicorn party

Opblaasbare unicorns voor één persoon zijn zó 2018. Deze zomer dobber jij met je hele vriendengroep op een unicorn eiland! Het Mystic Unicorn’ eiland van toppy.nl is maar liefst 5 meter breed. Deze enorme opblaasbare eenhoorn drijft op het water, zodat je een privé eiland hebt voor tot wel vier vrienden of familieleden.

Pak – nadat hij is opgeblazen uiteraard – de eenhoorn bij zijn handgrepen en verplaats deze naar het water. Met het handige koord manoeuvreer je het eiland gemakkelijk door het water. Ga erop zitten – of liggen – en drink gezamenlijk een drankje op de magische rug van deze eenhoorn. Want hij is niet alleen voorzien van drankhouders, maar ook van een drankkoeler. Ja, dat lees je goed! Zorg dus voor voldoende ijs en drank.

Blijf zo lang drijven als je wilt, want dit is jullie privé eiland. Oh, en een waarschuwing: jullie stelen de show.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(G9t3bJb2Cl)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c4bc5748d2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });