Win een paar PUMA Cali sneakers, dé festival sneaker van nu t.w.v. €90

Doe mee en maak kans

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten… We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 10x kans op een paar PUMA Cali sneakers, dé festival sneaker van nu, t.w.v. €90.

Festival sneaker

Hop jij deze zomer van festival naar festival? Dan mogen de PUMA Cali sneakers niet aan jouw voeten ontbreken. De sneaker, die in de jaren '80 bekend werd op de tennisbaan maar zich ontpopte tot streetwear icoon, is nieuw leven ingeblazen. De nieuwe Cali is een eerbetoon aan het altijd zonnige en relaxte California. Hello West Coast-vibes! De sneaker is perfect voor een zonnige dag, maar zorgt er ook voor dat je regen, wind en de kou in stijl trotseert.

De retro sneaker brengt je street-style van casual naar cool dankzij de reinvented chunky platformzool. De Cali is in verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. Van de originele Cali met geperforeerde voorvoet en lange, strakke lijnen, tot het exotic model met een corduroy-achtig canvas bovenwerk en de uitgesproken Cali Bold met gedurfde PUMA-logoinzetstukken bij de voorvoet en hiel.

Niemand minder dan Selena Gomez is het gezicht van de Cali campagne en staat als ambassadrice van PUMA symbool voor de #DoYou mentaliteit, waarmee het merk zich inzet voor empowerment van vrouwen.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

PUMA Cali Bold Wn's: Puma White-Metallic Gold t.w.v. €90
PUMA Cali Bold Wn's: Puma Black-Metallic Gold t.w.v. €90
PUMA Cali Wn's: Puma White-Puma White t.w.v. €90
PUMA Cali Wn's: Puma White-Puma Black t.w.v. €90
PUMA Cali Exotic Wn's: Puma White-Puma White t.w.v. €100

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, vermeld als opmerking welk van de vijf modellen hierboven en welke maat (halve maten ook mogelijk) je wil winnen en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(zwde9Sllvb)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws