Familie reageert op relatieproblemen André en Monique

Monique's broer reageert.
Familie reageert op relatieproblemen André en Monique

De geruchten gaan inmiddels al een tijdje: het zou hommeles zijn tussen André en Monique. Maar waar de twee hun lippen stijf op elkaar houden, wil broer Matthieu Westenberg er wél het een en ander over vertellen.

Uit elkaar

Fans maken zich al een tijdje grote zorgen om de twee. Zij vrezen namelijk dat André en Monique voor de tweede keer uit elkaar zijn.

Lees ook: Monique Westenberg is er helemaal klaar mee

Verjaardag

Deze geruchten komen mede door de vakantiefoto's, waarbij de twee weinig tot geen foto's van elkaar deelden. Toen de zanger ook nog eens niet op de verjaardagsvideo's van zwager Matthieu te zien was, was het volgens volgers duidelijk dat het niet helemaal lekker gaat in huize Hazes.

Matthieu drukt deze geruchten echter de kop in en zegt dat er niks aan de hand is tussen de twee. Volgens hem is er absoluut geen reden tot paniek, maar of dat dit de fans nou echt geruststelt...

Bron: Show Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7146b403c5c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });