Vrouw laat oor uitspuiten, krijgt schok van haar leven

Holy Lord!
Vrouw laat oor uitspuiten, krijgt schok van haar leven

Het zal je maar overkomen... Denk je te veel water in je oor te hebben, is het in werkelijkheid een giftige spin. Een Amerikaanse vrouw kreeg de schok van haar leven.

Geluiden in oor

Susie Torres werd wakker met knallende en piepende geluiden in haar oor. Ze besloot na werk even een doktersbezoekje te brengen om haar oor te laten uitspuiten, maar dacht niet dat het ernstig was.

Eenmaal bij de huisarts aangekomen nam eerst de dokters-assistent een kijkje in Susie's oor. Al snel stonden er verpleegsters, studenten Geneeskunde en een arts om haar heen: ze had een spin in haar oor!

Lees ook: Bizar: Hartsvriendinnen willen eeneiige tweeling worden

Vioolspin

Uiteindelijk lukte het de arts om de vioolspin eruit te krijgen. Terwijl de arts de spin uit haar oor trok, bleef Susie opvallend kalm. “Ik had nooit gedacht dat een spin in mijn oor zou kunnen kruipen”, zegt ze. “Wie had dat gedacht?”. Toch denkt Susie niet dat ze ooit nog zonder oordoppen in gaat slapen.

Bron: CNN, Libelle, Beeld: KUWTK

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300c09d0117', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });