Yolanthe reageert op scheiding van Wesley Sneijder

"Er is veel gebeurd"

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat sinds de breuk met Wesley Sneijder door een heftige periode. Gisteren heeft ze bij Jinek laten weten hoe het nu gaat.

Interview

Nadat het nieuws over de breuk tussen Wesley en Yolanthe naar buiten kwam, besloot de presentatrice een time-out te nemen. Yolanthe koos voor een mediastop waarbij ze geen tv-interviews gaf, en ook haar Instagrampagina even on hold werd gezet. Yolanthe verscheen gisteren voor het eerst weer bij een talkshow; ze nam plaats aan tafel bij Jinek.

Zie ook: Fans onder de indruk van Yolanthe in bikini

Spannend

Eva kon het niet laten om tóch aan haar te vragen hoe het nu gaat na de breuk van Wesley. Het is duidelijk een onverwachte vraag. "Om heel eerlijk te zijn vond ik het spannend om hier vanavond te zitten. Omdat het voor het eerst weer is voor de camera’s en er veel gebeurd is. En het nog steeds best wel turbulent is. Ik wil er eigenlijk ook niet te veel over zeggen", zegt Yolanthe.

"Kan ik dan concluderen dat het goed met je gaat?" vraagt Eva zich af. Yolanthe antwoordt kort maar krachtig met een "Ja."

Lees ook: Update in breuk Wesley en Yolanthe

Breuk

Yolanthe en Wesley bevestigden onlangs hun scheiding, nadat er al langere tijd geruchten gingen over een breuk. Wesley liet op Instagram weten: "Ik ga niet meer aardig doen over alle bullshit die mensen zeggen over mij en Yolanthe. Laat mij heel duidelijk zijn: ja we zijn al een tijdje niet meer samen."

Over wat precies de reden van de breuk is, willen beide partijen niets loslaten. Wel liet Wesley gelijk na de bekendmaking van de breuk weten "het meerdere keren verknald te hebben."

Bron: RTL Nieuws, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook