Olcay Gulsen en Ruud de Wild daten weer

"Het was heel gezellig"

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild gingen in juni na een relatie van vier maanden uit elkaar, mede door het plotselinge overlijden van Olcays ex-vriend James. Nu zouden ze weer aan het daten zijn.

Reality check

Ze waren het nieuwe showbizzkoppel in town, maar daar kwam abrupt een einde aan. Olcay en Ruud waren samen op vakantie toen ze te horen kreeg dat haar ex-fiancé overleden was. Na het heftige nieuws had de presentatrice tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten.

"Het is de grootste reality check uit mijn leven geweest. Ik wilde gewoon met rust gelaten worden, wilde Ruud niet meer zien. Dat klopt natuurlijk ook niet. Hij kan daar absoluut niets aan doen, maar ik kan ook mijn gevoel niet veranderen. Ik kan het niet opbrengen om gezellig te doen en het leuke vriendinnetje uit te hangen", liet ze aan Grazia weten.

Lees ook: Olcay Gulsen voelt zich te grazen genomen door RTL-collega's

Liefde

De media aandacht was even schrikken voor Ruud. "Ik ben al best een tijdje bekend, maar al die aandacht voor haar en mij vond ik heel heftig", vertelde hij aan de Volkskrant. Toch bleef zijn liefde voor Olcay. "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden. Ik voelde me veilig bij haar. Het lijkt me te gek om een relatie te hebben voor altijd, waarin je elkaar trouw bent en je onvoorwaardelijk geeft", vertelde hij.

Lees ook: Olcay Gulsen: 'We waren verloofd'

Tweede kans

De liefde lijkt weer aangewakkerd, want nadat weekblad Story foto's publiceerden waarop ze zoenend te zien waren, heeft Olcay nu aan RTL Boulevard bevestigd dat ze elkaar inderdaad weer zien. Onlangs zijn ze samen iets gaan drinken en dat was volgens Olcay "heel gezellig". Wel zouden ze het "rustig aan willen doen."

Bron: Nu.nl, beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook