Win een Ti Sento Milano armbandenset t.w.v. €158

Doe mee en maak kans!

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten… We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 3x kans op een Ti Sento Milano armbandenset bestaande uit een donkerblauwe en zilveren armband t.w.v. €158.

Mix & match

Het luxe sieradenmerk is favoriet omdat het net even anders is. De goudsmeden van TI SENTO waren de eersten die zilver met dezelfde toewijding en vakmanschap bewerken als goud. De eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient. En die liefde en aandacht maakt de sieraden extra bijzonder. Alle sieraden zijn vrouwelijk, verfijnd, elegant -met een twist- en vertellen een verhaal.

Fijn aan de sieraden van TI SENTO – Milano is dat je er nooit genoeg van kunt hebben en ze eindeloos kunt combineren. Denk aan het mixen en matchen van subtiele armbandjes. Mee eens? Lucky you, want je kunt een set van twee armbanden winnen.

De donkerblauwe armband doet denken aan de zee; verfijnd en toch speels. Het zilveren hartje met handgezette zirconia’s geven het sieraad een klassieke look. Met dit item draag je een vleugje magie om je pols.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws