Winning Wednesday: 2x limited edition Specsavers x Viktor&Rolf zonnebril t.w.v. €199

Doe mee en maak kans!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je twee keer kans op een limited edition Specsavers x Viktor&Rolf zonnebril t.w.v. €199.

Grenzen verleggen

Het iconische Nederlandse ontwerpersduo Viktor&Rolf heeft de handen ineen geslagen met Specsavers. Hun nieuwste brillencollectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in alle Specsavers winkels. "We hebben de grenzen van trends op het gebied van brillen kunnen verleggen, net als bij de kledingstukken die we maken", aldus Viktor&Rolf.

De collectie bestaat uit zestien monturen en drie zonnebrillen voor zowel dames als heren. De modellen hebben een unieke look en bestaan, zoals we van het duo gewend zijn, uit avant-gardistische ontwerpen, luxueuze materialen en weelderige kleuren. Naast de vaste collectie zijn er drie genummerde limited edition monturen, exclusief voor de Nederlandse markt.

Als finishing touch hebben Viktor & Rolf een brillenkoker ontworpen in de vorm van de Flowerbomb, en een brillendoekje dat qua vorm ook sterk doet denken aan hun iconische parfum.

Onze favoriet? De VR Limited Edition 04. De glazen van deze elegante zonnebril zijn rond en omlijnd met zwart acetaat. Gegarandeerd een eye catcher om iedere outfit mee af te maken. Enne, je kunt hem winnen!

Win, win, win!

Zie jij jezelf al met deze zonnebril van het zonnetje genieten? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet wordt dat werkelijkheid!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 4 september 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws