OMG: Dunkin' Donuts wordt binnenkort verkocht bij déze supermarktketen

Dat wordt rennen!
OMG: Dunkin' Donuts wordt binnenkort verkocht bij déze supermarktketen

Dunkin' Donuts gaat een samenwerking aan met supermarktketen Jumbo. De donutgigant heeft meer dan twintig vestigingen in Nederland en gaat de voorverpakte donuts verkopen in ruim 670 Jumbo-filialen.

Donut worry

We love Dunkin' Donuts! En we zijn niet de enige, want de nieuwe filialen schieten als paddenstoelen uit de grond. In alle grote Nederlandse steden kun je een heerlijke Amerikaanse donut bemachtigen. En binnenkort dus ook bij Jumbo.

"Met inmiddels meer dan 21 Nederlandse Dunkin’ locaties en Dunkin’ fans door het hele land, vinden we het fantastisch om onze heerlijke donuts nu aan te kunnen bieden aan klanten van Jumbo door heel Nederland", aldus Nabil Besali, CEO van Dunkin’ Netherlands.

Smaken

Bij de supermarkt kun je vanaf 4 september 2019 vier smaken kopen: de klassieker Boston Creme met een vulling van Beierse room en een chocolade topping, Cocoa Hazelnut gevuld met heerlijke hazelnoot chocoladecrème en een topping van chocolade en stukjes snoep, Strawberry Sprinkle met een vulling van aardbeienjam en een topping van roze glazuur en regenboog sprinkles en Cheesecake Crumble met een cheesecake vulling en een zoete witte topping met cake crumble.

Lees ook: Een donut als ontbijt verbetert je geheugen

Bron: AD Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ed91961b88', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });