Maak deze fouten niet meer bij het inpakken voor een citytrip

Tips voor je eerstvolgende citytrip!

Naast je geplande zomervakantie heb je vast ook een aantal korte stedentrips met je lover of beste vriendinnen op de planning staan. Het is dan altijd een grote uitdaging om precies één kleine koffer te vullen met alles wat je nodig hebt (spoiler: het is altijd té veel en dan moet je gaan kiezen). Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt en je voldoende Instagram-looks in je koffer hebt, volg dan dit simpele advies.

Kies je reisoutfit

Zorg dat je je “zwaarste” kleding draagt bij vertrek. Een voorbeeld van een goede reislook is: spijkerbroek, shirt of trui met lange mouwen, een vest om je middel geknoopt en je favoriete paar sneakers. Liever wat meer comfort? Je joggingbroek met hoodie is ook een goede keuze.

Lees ook: 10 tekenen dat je toe bent aan vakantie

Licht, luchtig, laagjes

Kies voor de lichtste materialen om mee te nemen op reis en rol deze zorgvuldig op (om heftige kreuken te vermijden). In plaats van spijkerbroeken ga je voor wijde pantalons of plissérokken. Om laagjes te creëren combineer je je vest met verschillende looks. Ook lekker makkelijk om mee te nemen: maxi-jurken of jumpsuits.

Rugzak = handtas

Misschien vind je het een beetje suf, maar het is zó veel makkelijker om een comfortabele rugzak mee te nemen. Hier smokkel je namelijk veel meer in mee, plus is het gewicht beter verdeeld voor je rug. Tegenwoordig is de keuze reuze en vind je echt wel een rugzak die bij jouw stijl past.

Laat die schoenenkast thuis

Hoewel het erg verleidelijk is om voor elke outfit een ander paar schoenen in te pakken, weet je maar al te goed dat dit nooit in die kleine koffer gaat passen. Draag gewoon je favoriete paar sneakers en pak er hooguit nog een paar comfortabele sandalen bij. Géén teenslippers of schoenen zonder voldoende steun in de zool. Je voeten zullen je dankbaar zijn. En wat is de kans dat je dat hoge paar hakken gaat dragen op die met kasseien-gevulde-stad? Non existent. Klopt.

Bron: Marie Claire Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws