Yolanthe: ‘Ik zal altijd in de liefde blijven geloven’

Yolanthe doet boekje open over privéleven.

Lees ook

Yolanthe is te gast geweest bij de ochtendshow van radio 538. Ze vertelde over nieuwe serie DNA en liet ze ook het één en ander los over haar liefdesleven..

Concurrentie

In de serie speelt ze één van de hoofdrollen. "Natuurlijk hoop ik enorm dat er veel mensen gaan kijken en vooral dat ze het spannend en leuk vinden. We hebben met het hele team heel hard gewerkt. Het waren lange dagen".

Naast acteren is haar zoontje Xess Xava het allerbelangrijkste in haar leven. Die hoeft niet bang te zijn voor concurrentie, ze vertelt dat zij de mannen niet van zich hoeft af te slaan. “Dat valt wel mee eigenlijk, maar ik kom ook niet zo veel op straat", aldus Yolanthe.

Lees ook: Yolanthe reageert op scheiding van Wesley Sneijder

Spannend

Als de radio-dj vraagt hoe zij het vindt dat mensen vooral naar haar privéleven vragen, antwoordt ze dat zij het wel weer spannend vindt om weer in de media te zijn. ''Omdat mijn privéleven best wel een ding is.'' De dj biedt Yo een kans om zelf te bepalen welke vraag hij haar nog mag stellen. “Wat jij mij mag vragen over mijn privéleven is: Geloof je nog in de liefde? Dat mag je me vragen. En mijn antwoord is ja: Ik zal altijd in de liefde geloven."

Bron: RTL Boulevard Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook