Nienke Plas komt met een eigen realityshow

''Mensen zien nu wat je doet.''

In de vlogs van Nienke Plas kun je haar leven al deels volgen, maar nu krijgt de vlogster ook een eigen realityshow op RTL en Videoland.

Filmen

Ondanks dat Nienke dagelijks met een camera in haar hand staat om haar vlogs te filmen, vond ze het toch even wennen dat er nu ook camera's om haar heen stonden.

"Dan denk je: oh, jullie zijn hier ook!'' De show zal vooral draaien om haar aanstaande bruiloft met vriend en manager Resley Stjeward. Daarin wordt elke stap richting haar huwelijk vastgelegd. ''Zo zien kijkers mij vanuit een ander perspectief.''

Lees ook: Monica Geuze gaat dít programma presenteren

Echte leven

"In mijn vlogs deel ik heel veel over wat ik doe. Ik ben een open boek en laat veel zien. Maar je ziet niet hoe ik naar een nieuwe samenwerking toe leef, en hoe mijn verloofde Resley en ik ons bedrijf runnen. Ik wil in mijn vlogs niet de hele dag over dat soort dingen praten, maar het hoort wel bij ons leven. En ik denk dat de show ook wel motiverend voor ons werkt. Omdat mensen zien wat je doet", vertelt ze. Toch is het niet allemaal rozengeur en manenschijn, want ook al het gekibbel krijgt de kijker voorgeschoteld.

Ook haar zoon Frenky-Dean zal zijn opwachting maken in de show. "Hij kiest er natuurlijk zelf niet voor, maar vindt het prima. Toen hij de joekels van camera’s voor het eerst zag, zei hij: ‘Wow, nog meer vloggers!’ Hij vindt het vooral heel indrukwekkend en pakt zijn shine, net als in de vlogs", vertelt ze glunderend.

Bron: RTL Boulevard Beeld: BSR

Laatste nieuws