Win een FILORGA uv-bronze-zonverzorgingsset t.w.v. €54,80

Doe mee en maak kans!
Win een FILORGA uv-bronze-zonverzorgingsset t.w.v. €54,80

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 3x kans op een FILORGA uv-bronze-zonverzorgingsset bestaande uit de Body SPF30 en Aftersun t.w.v. €63.

Self tanning

Een gezond kleurtje, wie wil dat niet? Maar dagenlang bakken in de zon is niet goed voor je huid, dat weten we ook allemaal. Dilemma! Maar wat nou als je niet hoeft te kiezen tussen óf snel bruin worden, óf goed beschermd blijven? Met de FILORGA uv-bronze-zonverzorgingsset kun je onbezorgd zonnebaden zonder te verbranden, maar krijg je wel lekker snel die goudbruine benen.

FILORGA heeft voor het eerst in twee van haar zonbeschermingsproducten TAN-STIMULATOR COMPLEX verwerkt. Dit stimuleert de aanmaak van melanine, het zelfbeschermingsmechanisme van de huid, en biedt daarmee zowel een prachtige bruining als verhoogde natuurlijke fotobescherming.

Yes please!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c530834be0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });