Zien: EOTBDD's Brody heeft make-over ondergaan

Brody, is that you?!
Zien: EOTBDD's Brody heeft make-over ondergaan

Het was een tijdje stil rondom de 27-jarige Bad Boy Brody, maar he's back! De EOTBDD-ster heeft een ware metamorfose ondergaan en is klaar om carrière te maken. "Ik ben weer terug, na een tijdje te zijn weggeweest"

Oude Brody

De Brabander heeft voor een nieuwe look gekozen en showt zijn lichtgeblondeerde haren. Van de 'oude' Brody is niets meer over, zo vertelt hij aan Shownieuws. "Ik ben een hele rustige jongen, ik kan heel netjes mijn gesprekken voeren. Iedereen weet dat als je drank op hebt dat je een steek los hebt, en ik heb écht een steek los zitten als ik drink!"

Acteren

Dus, acteerde Brody dan tijdens EOTBDD? "Misschien een beetje zelfbescherming omdat ik altijd zoveel ellende over mij heen kreeg. Ik heb wel dingen aangedikt, maar daar heb ik geen spijt van want dat heeft mij gemaakt tot de man die ik nu ben.”

Lees ook: EOTBDD Brody doet shocking boekje open over verleden

Vrouwen

Last but not least: of Brody nog veel flings heeft gehad na zijn deelname aan het programma? "Ik heb gewoon een lange relatie gehad en daar was ik heel gelukkig mee, dus ik zou niet weten waarom ik het bed had moeten delen met veel vrouwen." Bekijk hier het hele interview met Brody.

Bron: Shownieuws, Beeld: MTV

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fcc3b6afd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });