Exclusief! Yolanthe: ‘Mijn leven ziet er nu anders uit’

"Ik zit middenin een proces waarin er veel gebeurt"

Lees ook

Er waait weer een frisse wind door het leven van Yolanthe Cabau, die samen met haar zoon Xess Xava (3) afwisselend in Nederland, Ibiza en Los Angeles vertoeft.
De actrice en presentatrice maakt zich los van een turbulente periode, die officieel losbarstte toen ze in maart naar buiten bracht dat haar huwelijk met Wesley Sneijder voorbij was. Wij spraken haar.

Liefdesles

Yolanthe gelooft zeker nog in de liefde, na alles wat er gebeurt is in haar leven. "Ik zal tot de dag dat ik sterf in de liefde geloven, omdat ik een optimist ben. Ik leef mijn leven met de dag en ik laat het allemaal op me afkomen", vertelt ze.

"Ik geloof dat liefde geen pijn doet, maar dat de keuzes van mensen naar elkaar toe pijn kunnen doen. Liefde zelf is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn. Mijn liefdesles is dat je altijd in de liefde moet blijven geloven en dan bedoel ik liefde op alle vlakken."

Lees ook: Yolanthe reageert op scheiding van Wesley Sneijder

Ander leven

Afgelopen jaren heeft Yolanthe een aantal kansen in Hollywood laten schieten, vanwege haar leven in Europa en de carrière van Wesley. Daar komt nu verandering in. "Ik heb er al die jaren voor gekozen om mijn carrière op een tweede plek te zetten. Dit deed ik met liefde voor mijn gezin. Maar nu ziet mijn leven er anders uit. En heb ik meer ruimte om te acteren."

Zie ook: Het onbekende look-alike zusje van Yolanthe

Het leven gaat door

Na de turbulente periode, laste de brunette een social media pauze in. Afgelopen zomer keerde ze terug naar the gram. "Na een tijdje volledige focus op Xess en mezelf, vond ik het weer eens tijd om iets te posten. Het voelde fijn om mijn volgers weer wat te laten horen. Mijn volgers wilden natuurlijk ook weer graag een teken van leven. Ze hebben me maandenlang met zo veel lieve berichten ondersteund. Ik wilde hen bedanken, ik waardeer elk berichtje. Dus op een bepaald moment dacht ik: kom op Yo, het leven gaat door."

Het belangrijkste wat ze de afgelopen periode heeft geleerd: "Nu zit ik middenin een proces waarin er veel gebeurt. Ik hoop dat ik, als ik deze periode achter me heb gelaten, kan zeggen dat het me sterker heeft gemaakt."

Tekst: Anette de Vries, Beeld: Creationsofia, Govert de Roos

Laatste nieuws

Zie ook