Yolanthe: ‘Bij Temptation Island VIPS kwam alles heel dichtbij’

Dit jaar was de presentatie extra zwaar.

Lees ook

It's almost Thursday en dat betekent: Temptation Island VIPS. De kandidaten krijgen het steeds moeilijker, wat vooral bij de meiden voor veel verdriet zorgt.

Breuk met Wesley

Voor Yolanthe de taak om ze te steunen, al was dit niet altijd even makkelijk door haar eigen situatie.

Begin maart kwam naar buiten dat Wesley en Yolanthe niet langer meer een setje vormen. De twee maakten hun breuk bekend via hun management, en ondanks de aangekondigde mediastilte, maakte Wesley al snel wereldkundig dat hij het flink verknald had.

Lees ook: Exclusief! Yolanthe: 'Mijn leven ziet er nu anders uit'

Verdriet

Niet lang daarna moest Yolanthe haar koffers pakken om vervolgens naar Thailand te vertrekken voor Temptation Island VIPS. En dat was met al het verdriet van de meiden, niet altijd even makkelijk.

"Ik ben een gevoelig persoon. Als ik het verdriet van iemand anders zie, raakt het me altijd, of ik dat nu wil of niet. De ene keer kan ik dat beter verbloemen dan de andere keer. Bij Temptation Island VIPS kwam dat heel dichtbij."

Professioneel blijven

Dat de jongens hun meiden al snel leken te vergeten, zorgden voor veel verdriet in de villa, waardoor Yolanthe ze vaak een schouder om op uit te huilen moest bieden.

"Ik was elke dag bij de deelnemers. Ik had die meiden in mijn hart gesloten. Ik moet op zo’n moment het programma presenteren en professioneel blijven, maar ik heb een paar keer flink moeten slikken, omdat ik zo met ze meeleefde. Ik heb geprobeerd er zo veel mogelijk voor ze te zijn."

Tekst: Anette de Vries Beeld: Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook