André Hazes maakt einde aan geruchten rondom relatiebreuk

Hij houdt niet langer zijn mond.

Lees ook

Het gaat al weken nergens anders over: de mogelijke breuk tussen André en Monique. De zanger heeft lange tijd zijn mond kunnen houden, maar laat nu via Instagram weten wat de status is.

Respect

Eerder werd hem tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard al gevraagd naar de geruchten, waarop hij een kort antwoord gaf.

"Dat is eigenlijk iets wat ik liever niet wil bespreken. Puur uit respect voor Monique. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan is het een verjaardag. Kijk, wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf, iedereen heeft af en toe gewoon wat."

Lees ook: André Hazes shockeert met enorme tattoo

Huwelijksplannen

De zanger wilde het er toen duidelijk niet over hebben, maar inmiddels lijkt hij wel klaar te zijn met alle rumoer. Zo deelt hij op Instagram een foto van Chandler en Monica uit Friends, die elkaar het jawoord geven. "Maybe one day…", schrijft hij erbij.

Vervolgens postte hij nog een Instagram Stories met de tekst: "Je trouwt niet met iemand waarmee je kunt leven, je trouwt met iemand waar je niet zonder kan leven."

Bewijst André hiermee dat het gewoon nog koek en ei is tussen hem en Monique en de huwelijksplannen nog lang niet van de baan zijn? Only time will tell!

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook