Hilarisch: 83-jarige oma tindert er flink op los

Age ain't nothing but a number.

Hattie Retroage uit New York heeft na haar echtscheiding de app Tinder op haar telefoon gezet. Naar eigen zeggen had zij een prima sexleven binnen haar huwelijk, maar wil ze ook nu nog graag de bloemetjes buiten zetten. ''In acht maanden tijd had ik (sex)afspraakjes met maar liefst vijftig, veel jongere mannen.''

Dates

Hatty wilde graag haar kansen peilen op de relatiemarkt en heeft eerst, heel ouderwets, nog een advertentie geplaatst in de krant. Ze werd overspoeld met reacties van mannen die haar wel zagen zitten.

Ze vertelt: "Ik besloot uit al die reacties er een paar op auditie te laten komen om te ontdekken wat voor vlees ik in de kuip zou krijgen. Het waren vooral jongere kerels die het weleens met mij wilden proberen. Prima toch? Ze willen me overigens alleen voor een paar afspraakjes en natuurlijk een potje goede sex. Mijn dates willen godzijdank geen permanent onderdeel van mijn leven worden. En, heel eerlijk gezegd, zit ik daar ook totaal niet op te wachten. Veel te vermoeiend.”

Lees ook: Bewezen: De beste openingszin voor Tinder

Romance

Via Tinder ontmoette zij de 50 jaar jongere Shaun, met wie zij momenteel een setje is. Dat haar romance weleens snel zou kunnen eindigen, vindt Hatty niet erg.

''Ik ben alleen maar dankbaar dat ik op mijn hoge leeftijd nog zoveel aandacht en geliefden kan krijgen als ik wil. Mijn levensdoel is het heersende beeld in de samenleving, dat ‘vervallen’ senioren niet meer meetellen, te veranderen in iets positievers.’’

Bron: AD Beeld: Grace and Frankie

Laatste nieuws