Monique ‘breekt’ met Djarno, beste vriend van André

What's happening?

Lees ook

Al weken is het trending topic: de 'relatieproblemen' van André Hazes en Monique Westenberg. De issues lijken nog niet voorbij te zijn.

Unfollow

André heeft inmiddels zijn goede vriendin Nikkie Plessen op Instagram ontvolgd. Monique heeft nu Andre's beste vriend (en neef) Djarno Hofland ontvolgd. Je zal misschien wel denken 'ach, dat kan toch gewoon, no big deal'. Echter, wanneer BN'ers elkaar op social media ontvolgen, dan is er vaak iets aan de hand. Plus: Djarno was ook nog eens André's tourmanager en zag Monique en de zanger bijna dagelijks. What's going on in huize Hazes/Westenberg?

Lees ook: Familie reageert op relatieproblemen André en Monique

Respect

Eerder werd hem tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard al gevraagd naar de geruchten, waarop hij een kort antwoord gaf.

"Dat is eigenlijk iets wat ik liever niet wil bespreken. Puur uit respect voor Monique. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan is het een verjaardag. Kijk, wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf, iedereen heeft af en toe gewoon wat."

Bron: RTL Boulevard, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook