Verdrietig nieuws voor Lizzie McGuire-fans

Oh no...

Lees ook

Fans waren razendenthousiast toen bekend werd dat er een remake van Lizzie McGuire komt. Nu kunnen we niet wachten om een stukje jeugdsentiment weer opnieuw op tv te zien. Maar deze nieuwe details over de remake veranderen toch wel wat aan ons enthousiasme.

Originele serie

In de originele serie, die van 2001 tot 2004 uitgezonden werd, volgen we een 13-jarige Lizzie die ervan droomde om populair te zijn op school. Gordo en Lizzie waren beste vrienden en de serie eindigde zelfs met Lizzie en Gordo als stelletje.

Lees ook: Hilary Duff keert terug als Lizzie McGuire

Oh no…

Vijftien jaar later wordt er dus een remake gemaakt van de populaire show. Maar fans zijn oprecht verdrietig toen Hilary Duff, die Lizzie speelt, bekendmaakte aan magazine Vulture, dat Lizzie met iemand anders dan Gordo verloofd zal zijn.

Hilary vertelt zelfs dat ze er blij mee is. "Weet je wat, ik ben er niet zo kapot van. Ik heb het idee dat het juist goed werkt als Lizzie en Gordo niet samen zijn. Het is die ene persoon waarvan je denkt: was hij de ware? Zal hij dat ooit worden? Je blijft het je afvragen. We wilden iedereen hier eigenlijk een klein beetje pijn mee doen."

En ja, pijn doet het ook zeker…

Bron: People.com, beeld: Lizzie McGuire

Laatste nieuws

Zie ook