HNTM-kandidaat Benjamin viral om ongemakkelijke uitspraak

O my...

Lees ook

Holland's Next Top Model is weer begonnen, en ook dit jaar stroomden de aanmeldingen binnen. Na de aflevering van gisteren weten we wie de lucky 20 zijn, maar daar moest eerst nog een hoop voor gebeuren.

Acteren

Zo moesten de kandidaten voor het promofilmpje sort of acteren, en daar werd het lang niet iedereen gemakkelijk gemaakt. Waar sommigen nog wel een 'simpele' rol toebedeeld kregen, was dit voor Benjamin en Joy een heel ander verhaal.

Zij kregen namelijk de opdracht met elkaar te zoenen, en dat was voor de modellen in spe toch even een kleine shock. Vooral voor Benjamin. "De rest mag allemaal wat leuks doen, en ik moest Joy zoenen…" Awkward!

Lees ook: Anna Nooshin en Kim Feenstra binnenkort te zien in ANTM?

Make-over

Enfin, de twee stelden zich professioneel op en wisten het nog gepassioneerd over te brengen ook. Helaas was het voor Joy niet goed genoeg, want zij werd helaas alsnog naar huis gestuurd. Benjamin had echter wel een goede indruk achter gelaten en mag plaatsnemen in één van de twee modellenhuizen.

Nu is dit natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wat we echt willen zien zijn de make-overs. En laten die nou net voor volgende week op de planning staan. Wij zijn benieuwd. Jij ook?

Beeld: HNTM, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook