Sylvie Meis reageert op ontslag door te blote kleding

De blondine snapt er niks van.
Sylvie Meis reageert op ontslag door te blote kleding

Sylvie Meis ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar ook al vinden wij haar outfits helemaal fabulous, haar werkgever, het Semper Opera Ball in Dresden, denkt daar toch even anders over.

Jurk

De afgelopen twee jaar werd Sylvie geboekt om het gala te presenteren, maar dit jaar is de blondine zonder pardon aan de kant gezet. De reden? Ze droeg afgelopen februari een jurk die te laag was uitgesneden.

Lees ook: Zo reageerden Sylvie Meis en nieuwe liefde op roddels

Weinig verhullend

Het conservatieve publiek wat altijd bij het gala aanwezig is, kon dit blijkbaar niet waarderen en uitte hun kritiek bij de organisatoren. En dus wordt Sylvie nu vervangen.

"We waren erg blij met Sylvie Meis als presentator. Maar dit jaar droeg ze een jurk die zo laag was uitgesneden, dat het te weinig verhullend was voor het conservatieve publiek. Er kwam veel kritiek op", aldus Hans-Joachim Frey, directeur van het operagala.

Sylvie's reactie

Maar er is nu ook kritiek op de manier waarop Sylvie aan de kant word gezet. "Het is me niet bijgebleven dat ze zich te bloot kleedde. Ze hadden van tevoren naar haar jurk kunnen kijken, het is oneerlijk om hier achteraf over te klagen", schrijft hij.

Ook wij vinden dat dit sowieso geen reden is om iemand de deur te wijzen, en ook Sylvie vindt het commentaar allesbehalve terecht. "Mijn jurk was wellicht diep uitgesneden, maar het zakte niet zo laag als het commentaar dat het invloed zou hebben gehad op mijn presentatie. De kritiek is nooit aan mij medegedeeld."

Bron: Nu.nl Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f71499a0eb45', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });