Dit zijn ze: Apple lanceert drie nieuwe iPhones

En er is een paarse Iphone bij!
Dit zijn ze: Apple lanceert drie nieuwe iPhones

Jaaa! Gisteren was het dé dag, waarop de nieuwe iPhone gelanceerd werd.

iPhone 11

Apple-fans zaten gisteravond om 19:00 uur klaar om de lancering van de nieuwe Apple-producten te bekijken. Zo volgt de iPhone 11 de iPhone XR op en heeft het toestel snelste microchip ooit. De iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max volgen de iPhone XS en iPhone XS MAX op.

Lees ook: Zo gaat je oplader nooit meer stuk

Let's take a selfie

Maar wat ons echt interesseert is dat de iPhone 11 een nóg betere camera heeft dan de iPhone XR. De camera heeft een dubbele lens waardoor je extra wijde foto's kan maken. Zo passen er dus meer mensen op een selfie, wat je een hoop gedoe bespaard tijdens het maken ervan. De iPhone 11 komt in maar liefst zes verschillende kleuren, namelijk: paars, rood, zwart, geel en wit.

Daarnaast heeft Apple ook nog een speciale functie in de camera geïnstalleerd, waarbij je in slecht licht alsnog goede foto's kan maken.

De iPhone Pro en iPhone Pro Max

De iPhone Pro en Pro Max verschillen niet heel veel van de iPhone 11, alleen hebben deze twee iPhoness een betere batterij. De iPhone Pro gaat maar liefst vier uur langer mee dan de iPhone XS en de iPhone Pro Max gaat vijf uur langer mee dan de iPhone XS Max.

Verder is de iPhone Pro Max nog een stukje groter dan de Iphone Pro met een 6.5 inch-scherm, en hebben de Pro Iphones zelfs drie camera's om nog betere foto's en video's te maken.

Prijzen

Om de nieuwe iPhone meteen te bemachtigen, moet je misschien nog wel even sparen. Zo is de iPhone 11 te koop vanaf 809 euro, de iPhone Pro vanaf 1159 euro en de iPhone 11 Pro Max vanaf 1259 euro.

Bron: Bright | Beeld: Apple, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7146ee6bdfa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });