Move over, lipfillers! Dit is de nieuwste trend voor dikkere lippen

Wait, what?!
Move over, lipfillers! Dit is de nieuwste trend voor dikkere lippen

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om je lippen voller te laten lijken, maar deze nieuwe 'uitvinding' van jonge meiden gaat wel héél erg ver.

Challenge

Een aantal jaar geleden zagen we overal op het internet dat mensen hun lippen in flessen deden, om vervolgens alle lucht eruit te zuigen waardoor hun lippen 'voller' werden.

De zogenoemde Kylie Jenner-challenge was een trend om zonder lipfillers net zulke lippen als de realityster te krijgen. Duizenden mensen plaatsen filmpjes op Instagram of Facebook waarop ze de challenge uitvoerden.

Lees ook: Waar je Vaseline allemaal voor kunt gebruiken

Lijm

Nu is er een soortgelijke trend gaande. Zo lijmen meisjes nu hun bovenlip vast aan hun huid om de bovenlip zo voller te laten lijken. Wait, what?!

Op Facebook ging een filmpje rond waarbij een meisje lijm op de huid boven haar lippen smeert om vervolgens haar bovenlip daar aan vast te plakken. Zou dit net zo'n trend worden als de Kylie Jenner-challenge van een aantal jaar geleden? Het is niet te hopen. Die challenge liep bij sommigen namelijk totaal verkeerd af.

Bron: Facebook | Beeld: BSR, Facebook

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f716d5f1b6eb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });