Temptations Channah verklapt babynaam

En het begint met een...
Temptations Channah verklapt babynaam

Het kwam voor kijkers als een grote schok: Channah die in Temptation Island VIPS vertelde dat ze zwanger was. Inmiddels is Channah hoogzwanger en ready om te bevallen. Op Instagram licht ze alvast een tipje van de sluier op over de naam.

Temptation-exit

Na hun vroegtijdige exit in Temptation Island VIPS leek het alsof de relatie tussen Quintin en Channah geen stand had gehouden. Echter lijkt het alsof de twee elkaar weer gevonden hebben, want Quintin reageerde onlangs op een foto van Channah.

"Wat er ook gebeurt tussen ons, ik zal je altijd steunen. Ik kan niet wachten om ons kleine prinsje te ontmoeten", schreef de daddy to be op Instagram.

Lees ook: Zijn Quintin en Channah toch weer samen?

Speculaties

Maar dat is niet het enige nieuwtje dat we uit Channah's Instagram kunnen afleiden. Het stel plaatsten beiden een foto waarop ze verklapten dat de eerste letter van de babynaam met een "T" begint. Fans reageerden vervolgens massaal met mogelijke namen, maar Yasmin besloot haar lolbroek aan te trekken en haar ex te benoemen. "Thomas", schrijft ze eronder. Channah's volgers kunnen we lachen om Yasmin's sarcasme, maar de kans dat Channah en Quentin hun kindje Thomas noemen, lijkt ons behoorlijk klein.

De echte naam van het kindje is dus nog niet bekend, daarvoor moeten we waarschijnlijk tot de geboorte wachten. Spannend!

Bron: Instagram, RTL Nieuws | Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300561a31e1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });