doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze denkt na over stoppen met vloggen

Monica heeft namelijk grootse plannen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monica Geuze denkt na over stoppen met vloggen

De eerste vlog van Monica Geuze dateert alweer van 26 augustus 2014 (ja, dat is alweer vijf jaar geleden) en mag ze tegenwoordig één van de grootste vrouwelijke vloggers noemen. Toch denkt de 24-jarige er langzaamaan over na om te stoppen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Toekomstplannen

In een gesprek met rapper Snelle voor haar podcast, vertelt Monica over haar toekomstplannen. Zo wil ze graag aandelen hebben bij start-ups en deze vervolgens weer doorverkopen.

En dat is niet het enige. Ook wil ze haar sieradenmerk MEAUXMEAUX (dat ze samen met bestie Danique Bossers runt) nog groter en succesvoller maken, en heeft ze op dit moment ook nog eens haar eerste presentatieklus (Monica gaat Love Island presenteren) voor Videoland binnen weten te slepen.

Lees ook: Monica Geuze neemt ingrijpend besluit rondom dochter Zara-Lizzy

Stoppen met vloggen

De reden dat Monica hier steeds meer over nadenkt is omdat ze zichzelf niet heel lang meer video's ziet maken. "Op een gegeven moment is dat wel iets wat steeds meer naar de achtergrond verdwijnt." En dus denkt Monica tegenwoordig ook over andere projecten na. Want naast MEAUXMEAUX, aandelen en start-ups, heeft ze nog iets wat ze interessant vindt, namelijk: vastgoed.

"Ik had een huis gekocht en toen dacht ik: o nee, misschien gaan we hier toch niet wonen. En toen heb ik tien maanden na zitten denken over wat ik er nou mee wilde doen, en toen dacht ik: ik verkoop het gewoon. En toen kon dat ineens met een gestoorde overwaarde. Dat is natuurlijk wel een hele chille manier van geld verdienen."

Kortom: Monica heeft genoeg plannen voor de toekomst. Al hopen we toch dat ze voorlopig nog even blijft vloggen...

Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');