Jessie Jazz klapt uit de school over Expeditie Robinson

Niet alles is echt.

Lees ook

Nu het nieuwe en twintigste seizoen van Expeditie Robinson weer op tv te zien is, zit Jessie Jazz samen met vriendlief (en presentator) Kaj Gorgels elke zondag voor de buis. Grote kans dat het model zo nu en dan flashbacks van haar eigen deelname heeft. Zo blijkt wel uit een gesprek met Monica Geuze.

Expeditie Robinson

Jessie is de tweede gast voor Monica's twee seizoen voor haar podcast, waar ze het naast haar carrière, hobby's en relatie met Kaj, ook over Expeditie Robinson hebben. Dat de 24-jarige mee mocht doen, zag ze namelijk als een enorme eer.

Ook wist ze het enorm ver te schoppen. Totdat ze er net voor de halve finale uitgestemd werd tijdens de eilandraad en op afvallerseiland de proef van Thomas Dekker verloor.

Lees ook: Expeditie Robinson-afvaller deelt sneer uit naar oud-kampgenoten

Afvallerseiland

Maar naast dat ze samen met Monica goede herinneringen van het programma ophaalt, klapt Jessie ook uit de school over het onwijs populaire tv-programma. Zo vertelt ze dat op het moment dat ze eruit werd gestemd, gelijk van de productie te horen kreeg dat er nog een afvallerseiland was.

"Dus daarna kom je dan bij Dennis of Nicolette en moet je zogenaamd nog verbaasd gaan doen?", vraagt Monica. "Ik weet niet of dat ik dit mag vertellen, maar er staat inderdaad wel echt iemand van de productie die je direct opvangt en vertelt dat je nog door kan. En ik was er toen toch al bijna, dus ik wilde toen ook door ook", aldus Jessie.

Hoewel er dus heel veel echt is aan Expeditie Robinson, blijkt ook daar dus niet alles wat het lijkt…

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook