André Hazes openhartig over relatie met Monique Westenberg

De zanger vertelt eindelijk hoe het zit.

Lees ook

Het gaat de laatste week nergens anders meer over in showbizzland: de mogelijke breuk tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. De zanger wilde lange tijd niet op alle speculaties reageren, maar gisteren in BEAU wilde hij er dan toch het een en ander over kwijt.

Niet de makkelijkste

Wanneer er door Beau van Erven Dorens naar zijn relatie wordt gevraagd, aarzelt André eerst nog even of-ie zijn hart op tafel (of in dit geval de bar) zal gooien. "Ik praat er het liefst niet over, omdat het iets is tussen ons, en we zijn niemand een antwoord verschuldigd."

Toch besluit André uiteindelijk duidelijkheid te verschaffen. "Wij houden heel veel van elkaar, misschien wel te veel. Maar daardoor zijn we elkaar gewoon af en toe zat. En ik ben ook niet de makkelijkste om mee te leven", begint hij.

Lees ook: Monique 'breekt' met Djarno, beste vriend van André

Uit elkaar, of toch niet…

"Het is af en toe goed om even uit elkaar te gaan en dus ook uit elkaar te leven. Ik ben nu ook eventjes weg thuis, maar we gaan wel hartstikke goed met elkaar om. Wij hebben ongelooflijk veel respect voor elkaar. We hebben elke dag contact en ik zie ook Dré (junior, red.) iedere dag. Dus dat is gewoon goed."

Toch durft de zanger nog niet te zeggen of het wel goed komt. "Dat weet ik echt niet. Ik wil nu ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, maar we weten het gewoon even niet", aldus André.

Beeld: RTL, BSR

Laatste nieuws

Zie ook