Olcay Gulsen geeft update rondom relatie met Ruud de Wild

Het lijkt weer de goede kant op te gaan!

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild lijken beetje bij beetje weer naar elkaar toe te trekken. Hoe het nu echt tussen de twee zit, vertelt Olcay Gulsen aan Shownieuws.

Update

Eind augustus vertelde Olcay en Ruud beiden al aan Shownieuws dat ze weer aan het daten zijn. En ook gisteren was het weer raak. "Ik heb gisteren met Ruud gedatet. Ja, ik had een date met Ruud gisteren en het was gezellig. We zijn uiteten geweest", vertelt de presentatrice enthousiast.

Lees ook: Ruud de Wild over breuk met Olcay Gulsen

Eerdere relatie

Wel wil Olcay duidelijk maken dat ze het belangrijk vindt om rustig aan te doen. "We zien elkaar en dan is het altijd gezellig. En ik heb het grootste gedeelte van mijn leven in relaties doorgebracht, dus ik vind het ook wel leuk om wat tijd voor mezelf te hebben."

In juni ging het koppel na vier maanden alweer uit elkaar, omdat Olcay het moeilijk had met het plotselinge overlijden van haar ex. Desondanks hun break-up bleven ze vrienden. Zo zei Ruud laatst nog in een interview: "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden."

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook