Angela Groothuizen over open relatie met partner Rob

'Ik heb een open relatie'

Lees ook

Angela Groothuizen is hét gesprek van de dag door een opvallende onthulling. Ze vertelt dat zij en haar partner Rob een open relatie hebben.

Geen geheim

De twee zijn al ruim dertig jaar samen. Hun geheim? Een open relatie. "Ik maak daar geen geheim van, en als iemand het aan me vraagt geef ik antwoord. Maar ik geef geen details”, vertelt de presentatrice inVolkskrant Magazine. Ze legt uit dat Rob naast haar nog een andere vrouw ziet. "Dat vind ik prima, want ik heb over. Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je? En ik ga hem, mijn aller-allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen. Met niets.”

Lees ook: Angela Groothuizen onherkenbaar door nieuwe look

Moeilijk

Angela lijkt makkelijk te kunnen dealen met deze relatie. "Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zie ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs.” Ze vertelt goudeerlijk dat ze het moeilijk vindt als andere mensen hun relatie niet snappen. "Als vriendinnen weleens met een man aan het daten zijn, en ik vraag hoe hij is, zeggen ze: ’Leuk, maar het is geen Rob.’ Daarom kwetst het me ook als mensen het niet begrijpen. Dan denk ik: laat die man.’”

Bron: de Volkskrant, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook