Sebastiana over ruzie met Love Island-vriendinnen

Ouch!

Waar ze op het eiland besties for life waren (met uitzondering van Chey dan), was de band tussen de Love Island-vriendinnen eenmaal thuis al snel bekoeld. Maar waarom eigenlijk?

Media-vriendinnen

Sebastiana verkondigde onlangs op Instagram dat ze geen vriendinnen meer was met de meiden en ook geen tijd en energie meer in haar zogenaamde media-vriendinnen wilde steken. De brunette was duidelijk teleurgesteld in de dames, maar wat is er nou allemaal gebeurd?

Lees ook: Love Islands Sebastiana vertelt échte reden achter breuk met Martin

Reünie

In haar nieuwste video op YouTube gaat Sebastiana er verder op in. "Wij hebben vorige week zondag een reünie gehad, dus ik heb met een paar meisjes kunnen praten. Met een paar ben ik nu weer goed en met de anderen niet. Maar ja, c'est la vie!"

Sebastiana vertelt vervolgens met wie ze dan nog wel goed is. "Het zijn niet de vriendinnen die ik op voorhand had gedacht. Zo heb ik nu een goede band met Melany en kan ik nog altijd goed opschieten met Aleksandra en Lotte. Maar met Rowéna heb ik helemaal geen contact meer…"

Rowena

En dat terwijl de twee op het eiland juist besties waren. Hoewel de reden van het einde van hun vriendschap onbekend blijft, deelt Sebastiana nog wel even een kleine sneer uit. "Because she unfollowe me". Hmm, nu zijn we stiekem toch wel benieuwd wat er nou écht gebeurd is.

Bron: YouTube Beeld: Love Island

Laatste nieuws