Monica Geuze zit in een dip

Dit is waarom.

Lees ook

De kersverse Love Island-presentatrice lijkt er topfit uit te zien, maar soms is niets wat het lijkt. Monica Geuze voelt zich de laatste tijd niet goed en geeft uitleg in haar nieuwste video.

Vlog

Fans zaten gisteren vol verwachting op een nieuwe weekvlog te wachten, maar die verscheen tot grote teleurstelling helaas niet online. In plaats daarvan kwam Monica met een sushi mukbang, waarin ze vragen van kijkers ging beantwoorden.

Kijkers vroegen onder andere waarom video's steeds korter werden en Monica zo weinig filmde van haar leven. Als antwoord daarop vertelde ze: "De laatste twee weken voel ik me niet zo goed en ik weet niet zo goed waardoor het komt, maar ik had zoiets van ik ga mezelf niet de hele tijd filmen als ik me zo kut voel."

Lees ook: Monica Geuze over haar rol als stiefmoeder

Toekomstbeeld

Eerder vertelde Monica al in een podcast met rapper Snelle dat ze erover nadenkt om te gaan stoppen met vloggen. Ze gaf zelf aan dat ze zichzelf niet heel lang meer video's ziet maken en dat het iets is wat steeds meer naar de achtergrond zal verdwijnen. Maar dat is niet het enige wat veranderde aan de video's van Monica. Ook dochterlief ZaraLizzy is tegenwoordig minder in haar vlogs te zien.

De hele video van Monica kun je *HIER* bekijken.

Bron: YouTube, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook