Expeditie Robinson’s Eva nam condoom mee naar het eiland

Uhm, why?

Lees ook

Expeditie Robinson-kandidaten proberen keer op keer weer dingen mee te smokkelen naar het eiland die goed van pas kunnen komen. Van een pincet tot aan sigaretten en ga zo maar door. Deelneemster Eva Koreman smokkelde echter een condoom mee. In een video van 3FM geeft ze uitleg.

YouTube

In een video op het YouTube-kanaal van 3FM blikken radio-dj's Frank en Eva wekelijks terug op de laatste aflevering van Expeditie Robinson. Beide dj's deden dit jaar mee en doen een klein boekje open over het programma.

Lees ook: Wat iedereen zich afvraagt tijdens het kijken van Expeditie Robinson

Persfoto

Zo vertelde Eva dat ze nog gauw wat dingen in haar koffer probeerde te verstoppen toen deze werd doorzocht. Zo stopte ze wat vitaminepillen en een condoom in haar beha, maar moest daarna heel gênant gelijk poseren voor de persfoto. Eva vertelt dat als je heel goed kijkt, je op de persfoto kunt zien dat Eva wat tussen haar borsten heeft verstopt.

Maar waarom nam Eva nou die condoom mee? Wel, voor het geval ze iets mee wilde smokkelen en het in haar vajayjay gestopt moest worden. We mean, better safe than sorry, toch?

Bekijk de video van Frank en Eva hieronder.

Beeld: YouTube, Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook