Zo probeerden Temptation Island VIPS-verleiders Yolanthe te versieren

De mannen hadden meer oog voor de sexy Yolanthe.

Lees ook

De Temptation Island VIPS-verleiders waren stiekem meer onder de indruk van de beeldschone presentatrice Yolanthe Cabau dan van de vier dames in het resort.

Chantmoves

Het is absoluut verboden: het verleiden van de crew van Temptation Island. De verleiders hadden een contract ondertekend waarin letterlijk staat dat zij zich alleen op Channah, Yasmin, Shirley en Pommeline (en later Liessinde) mochten focussen. Toch weerhield dit enkele mannen niet om een paar chantmoves naar Yolanthe te maken.

Lees ook: Ontknoping Temptation Island VIPS eindigt met een verloving

Verboden vrucht

Zo vertelt verleider Tim aan Privé dat Yolanthe 'de verboden vrucht' was. Verleider Fabricio claimt zelfs dat Yolanthe 'zeker openstond voor de Temptation' (grootspraak of niet?). Mannen Guido en Marlon geven zelfs toe de brunette een DM te hebben gestuurd, waarop ze niet is ingegaan.

Tim vertelt aan Privé: "Yolanthe is natuurlijk een mooie vrouw, een sexy woman, maar je kunt niet zomaar op haar afstappen. Er zijn bepaalde afspraken gemaakt voordat je zo’n programma ingaat. In je contract staat dat het niet is toegestaan om dingen te doen buiten de vier dames om. Je mag de mensen van de productie niet verleiden, en al zeker niet de presentatrice. Anders had ik zéker een poging gewaagd."

Bron: Privé, Beeld: Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook