Onthuld: zó zit het dus echt tussen Martien en Caroline

Of er bonje is tussen de twee?

Lees ook

Helaas besloot Caroline, Martien Meiland's boezemvriendin, het chateau – en dus ook het populaire programma Chateau Meiland – te verlaten. Martien reageert op de geruchten dat er ruzie zou zijn tussen de twee.

Vriendschap

“Het is mijn vriendin en dat zal altijd zo blijven”, vertelt Martien in de De Coen en Sander Show. Over de geruchten dat Caroline niet meer lekker in de groep zou liggen, zegt ie: “Ja weet je, dat blazen ze allemaal op. Dat heb je natuurlijk met pers. Ze moeten natuurlijk ergens over schrijven, dat is ook werk. Die mensen moeten ook werken.”

Lees ook: Om te gieren: Martien Meiland en verkeerde uitspraken

Keihard gewerkt

“Ze heeft keihard gewerkt. Caroline is lekker terug naar Nederland", gaat Martien verder. "En dat was haar beslissing. Dat moet je respecteren. Het zij zo. Mensen moeten niet vergeten dat we na die grote verbouwing van 100 dagen direct gasten gingen ontvangen. Dus het liep allemaal in elkaar over. Ze was helemaal kapot.” Hij benadrukt vervolgens dat de Meilandjes helemaal niet van ruzie houden. Het is dus gelukkig allemaal koek en ei tussen hem en Caroline.

Bron: Linda, Beeld: Youtube

Laatste nieuws

Zie ook