Love Islands Melany: ‘Matthy heeft me laten zitten’

“Hij heeft me toch een beetje laten zitten..”

Lees ook

Op Videoland is een reünie-aflevering van het eerste seizoen van Love Island te zien. Hoe gaat het nu met de kandidaten? Melany krijgt het zichtbaar moeilijk wanneer het over ex-liefde Matthy gaat.

Gevoelens

Tijdens hun verblijf in de villa kregen Melany en Matthy gevoelens voor elkaar, althans, dat dacht de brunette. Eenmaal naar huis gestemd moest Melany op tv toekijken hoe Matthy verliefd werd op Kelly. "We hebben wel contact gehad, maar we hebben elkaar niet meer gezien", vertelt ze wanneer er naar hem gevraagd wordt. "Je hebt een hele tijd met elkaar in een villa geleefd en elkaar daarna wel gesproken, maar niet meer gezien..”. Logisch dus dat ze het spannend vindt om onder andere om Matthy en Kelly weer onder ogen te komen.

Lees ook: Love Islands Melany haalt keihard uit naar Matthy

Playboy

Melany wordt zichtbaar emotioneel en wordt door presentatrice Holly Mae Brood apart genomen. “Het was even het moment hoor", legt ze uit. "Je komt toch met veel spanning binnen. Je komt zitten en dan meteen die vraag, dat kwam wel even binnen.” Verder vindt de kandidate Matthy 'wel een beetje een playboy'. “Hij heeft me toch een beetje laten zitten..”. De twee hebben het na het programma in een twee uur durend telefoongesprek uitgesproken, maar Melany zal de gebeurtenis niet snel vergeten.

Bron: Love&Reality, Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook