Fabrizio breekt op Instagram: 'Het spijt me zo erg...'

Hij ziet zijn fouten eindelijk in.
Fabrizio breekt op Instagram: 'Het spijt me zo erg...'

Het Temptation-avontuur is voorbij. Na het laatste kampvuur gisteravond leek het erop dat Fabrizio en Pommeline het eiland als verloofden verlieten. Maar niets is minder waar, want eenmaal terug in Nederland, heeft Fabrizio het flink verpest. Hij biedt nu publiekelijk zijn excuses aan Pommeline aan.

Relatie verbroken

We zijn nu maanden verder, we weten inmiddels dat Fabrizio en Pommeline helaas niet meer samen zijn. Onlangs kwam naar buiten dat Fabrizio de verleiding van verleidster Julia ook buiten het programma niet kon weerstaan. De twee spraken eenmaal terug in Nederland in het geheim af, wat vervolgens einde verloving betekende voor het Temptation-koppel. Pommeline heeft de tattoo van Fabrizio op haar been laten weglaseren en het lijkt erop dat de blondine na een moeilijke periode haar leven weer oppakt.

Lees ook: Zo bedroog Fabrizio Pommeline met Julia

Excuses

Fabrizio daarentegen schijnbaar niet. Op Instagram plaatste hij een foto met een hele lange caption om zijn spijt te betuigen aan Pommeline. "Lieve Pommeline, grappig dat ik met m'n grote mond opeens niet meer weet waar te beginnen", begint hij zijn bericht. "Ook al geloof jij of de rest van Nederland en België het niet meer: het spijt me zo, zo erg. Oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat een krop in mijn keel bij het weerzien van dat laatste kampvuur. Hoe gelukkig we waren. Wat een moment."

"Ik verdiende je niet, maar dat is wel gebleken. Nog steeds niet. We zijn nu maanden verder. Ik zoek nog steeds m'n weg en jij bent eindelijk weer gelukkig nu. Het doet me goed om die zelfverzekerde lach weer te zien. De oude Pommeline waar ik mijn hart aan verloor straat weer. Nog even en we nemen voorgoed afscheid", schrijft hij.

Spijt

Hij lijkt zijn fouten nu in te zien. "Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht, maar je staat er nog, sterker dan ooit. En op een dag hoop ik dat je ook weer trots op me kan zijn. Ook al vergeef ik mezelf nooit, doe jij dat wel. Je was en bent nog steeds een engel. Dak je voor het beste in mezelf naar boven te halen. Dank je om in me te geloven wanneer niemand anders dat deed. Dank je voor je oprechte liefde. Dank je voor alles. Ik gun je oprecht het beste en veel geluk in alles wat je doet. Je hebt voor altijd een plek in mijn hart."

Bron: Love Reality | Beeld: Goedele on Top

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72ad6a39c95', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });