doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: eigen boontjes

Sylvie vertelt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: eigen boontjes

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Shopsessies

"Een van de fronten waarop ik bewust met geld omga, is fashion. Voor je het weet, rijst je uitgavepatroon de pan uit. Daarom koop ik slim. Dior, Balmain, Alexandre Vauthier couture: hartstikke leuk, maar je bent zo 6000 euro lichter. Doe mij dan liever een shopsessie van 500 euro bij Zara, H&M en Mango, of online bij Revolve. Die coole, highstreet spijkerbroek van 29 euro combineer ik vervolgens met een mooie tas en schoenen. Waar ik verder op let, zijn de kosten voor vliegtickets en hotelboekingen. Ik hou van reizen, maar ik zal nooit lastminute Tulum boeken voor new years eve. Dat plan ik een jaar van tevoren, scheelt zo duizenden euro’s. Ik zal niet ontkennen dat ik businessclass vlieg, maar die kosten compenseer ik zoveel mogelijk met mijn Miles."

"Waar ik niet op beknibbel, zijn mijn boodschappen. Ik hou van vers en organic. Dat is duurder dan een Big Mac-menu van 6 euro, maar het gaat om de gezondheid van mij en mijn kind. Damián probeer ik al van jongs af aan de waarde van geld in te laten zien. Hij krijgt nog geen vast bedrag aan zakgeld, maar af en toe krijgt hij iets toegestopt van mij en Rafael. Dat stopt hij braaf in een doosje om te sparen voor nieuwe Yeezies of een dure FIFA-outfit. Wat voor mij hoog in het vaandel staat, is financiële onafhankelijkheid. Wat dat betreft heb ik als ex-voetbalvrouw de schijn tegen, want dan ben je bij voorbaat een golddigger. Als je vervolgens uit dat huwelijk stapt en je volledig je eigen boontjes dopt, is het grappig genoeg ook weer niet goed, omdat ze je niet in een hokje kunnen stoppen.'

Influencer

"Met name mijn werk als influencer wordt vaak afgedaan als: ‘Wat doet zij nou eigenlijk?’ Voor anderen is Insta- gram misschien iets voor erbij, maar voor mij is het business, omdat ik die mogelijkheid héb. Sorry not sorry. Dat levert reacties op als: ‘Is het nou weer een betaalde post?’ Jaa, omdat het mijn werk is. Wen er maar aan. Ik had me ook puur kunnen concentreren op televisie, maar je ziet het: dit jaar heb ik geen show, omdat de aangeboden formats niet bij me passen. Ik wacht tot het programma me bevalt en dan kom ik heus weer terug, maar in de tussentijd wil ik wel werken. Nou, ben ik even blij dat ik de afgelopen jaren bijna 1,2 miljoen followers heb vergaard."

"Mijn plan is om vanaf mijn 45 selectiever te worden en te kiezen voor de dingen die ik echt leuk vind. In principe zie ik mezelf tot mijn vijftigste fulltime blijven werken. Daarna wil ik meer van het leven genieten. Mijn grootste investeringen zitten in mijn eigen bedrijf. Lange tijd wist ik niet waar ik wilde wonen, maar nu ik daar uit ben, staat het op de planning om iets te kopen of te laten bouwen: in Hamburg. Dat is mijn thuis geworden; mijn team zit hier en Damián doet het goed op school. Tijd voor de volgende stap: onze eigen stek."

Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');