André Hazes openhartig over ruzie met zus Roxeanne

Ze spreken elkaar niet meer.

Lees ook

André Hazes heeft al jaren geen contact meer met zijn zus. In het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? vertelt hij aan Johnny de Mol openhartig over de ruzie met Roxeanne.

Boekje open

André reisde samen met Johnny en twee bandleden af naar Cuba voor de opnames van Wie is de Mol?. De zanger wil meestal niet heel veel kwijt over de 'ruzie' tussen hem en Roxeanne, maar aan de presentator slash goede vriend gaat hij er toch dieper op in.

Lees ook: Roxeanne Hazes: 'Ik dacht echt dat ik doodging'

Geen slecht meisje

"Het wordt normaal, elkaar voorbijlopen. We woonden natuurlijk naast elkaar. Dat voorbijlopen zonder gedag te zeggen was normaal ander halfjaar lang'', begint hij. "Het is geen slecht meisje hè, maar wij passen gewoon niet bij elkaar, in elkaars leven." Als Johnny vervolgens vraagt of het ooit nog goedkomt, lijkt André er wel vrede mee te hebben met hoe het nu gaat. "Ik zeg nooit nooit, maar van mij hoeft het niet meer goed te komen, ik vind het wel prima zo."

De twee treden wel allebei op bij Holland Zingt Hazes, een jaarlijks eerbetoon voor hun vader. Ze zingen dan afzonderlijk van elkaar en komen achter de schermen ook niet in elkaars buurt. "Zij zit op verdieping één, en ik op verdieping twee. We komen elkaar eigenlijk amper tegen.''

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook